Muziek kinderfeestje in muziekstudio...

Kinder feestje!

Verjaardagsfeestje in opnamestudio met videoclip!

Vier je speciale dag met een onvergetelijk kinderfeestje waar jij in de spotlight staat! Betreed de muziekstudio en neem je eigen liedje op, om het daarna te zien schitteren in een prachtige videoclip! Creëer blijvende herinneringen die blijven zingen!

VOEL JE EEN ROCKSTER!

Duik in de wereld van beroemdheid en ervaar het gevoel van een echte rockster tijdens jouw bijzondere dag! Bij ons kun je je eigen nummer opnemen in een professionele studio. Laat je talent stralen en maak onvergetelijke herinneringen die voor altijd blijven rocken!

JE VERJAARDAG ZAL ALTIJD EEN HERINNERING BLIJVEN

Transformeer je verjaardag in een memorabele ervaring! Samen met je vrienden en vriendinnen zing je je favoriete liedje en wordt dit moment vastgelegd in een sprankelende videoclip. Het resultaat? Een blijvende herinnering vol vreugde en muzikaliteit, die je met trots keer op keer kunt delen!

LEER DE MUZIEKSTUDIO KENNEN

Betreed de betoverende wereld van muziek tijdens jouw unieke kinderfeestje! Verken het opnameproces en ontdek hoe muziek wordt gemaakt terwijl je samen met je vrienden je eigen liedje creëert in een professionele studio. Een bijzondere en educatieve ervaring vol muzikaal genot die je niet snel zult vergeten!

Muziekstudio

Opname van je leukste liedje...

Ga op een muzikaal avontuur met je beste vrienden! Samen stappen we de studio in om jouw favoriete liedje op te nemen als ware professionals. Na wat magische bewerking ontvang je het resultaat als een coole MP3 direct in je inbox!

Maar dat is niet alles! Tijdens het feestje ontdek je geheime tips over studio-apparatuur, leer je de kunst van ademhaling en stemgebruik, en nemen we jouw gekozen nummer op. En raad eens? We leggen al die magie ook nog eens vast in een te gekke videoclip, zodat je het altijd kunt terugkijken en delen met je vrienden!

Dit avontuur duurt ongeveer twee uur en is perfect voor stoere kids vanaf 6 jaar oud.

Je eigen videoclip!

Stap binnen in de betoverende wereld van glitter en glamour, waar jouw kinderfeestje wordt omgetoverd tot een adembenemende videoclip! Samen met je beste vrienden en vriendinnen nemen jullie niet alleen jullie favoriete liedje op, maar schitteren jullie ook voor de camera!

Voel de beats, zing uit volle borst en laat de popster in jezelf stralen tijdens het opnemen van de videoclip! Deze betoverende ervaring wordt voor eeuwig vastgelegd, zodat jullie het feestje telkens opnieuw kunnen herbeleven! Een onvergetelijke herinnering die je altijd bij zal blijven! 🎤✨

PRIJZEN:

Liedje opnemen
€149

Neem je favoriete liedje op in onze professionele studio vanaf slechts €149,- voor een groep van 10 kinderen!

Extra kind €9

Neem je meer dan 10 kinderen mee? Geen probleem! Het is slechts €9,- extra per kind.

Videoclip €79

Leg je feestje vast in een hippe videoclip voor slechts €79,- extra!

Volg ons

nog meer informatie over kinderfeestjes?
Ga naar: www.kinderfeestje.site